25. desember 2009

GOD JUL !

Hei alle sammen !

ENDELIG er julen vi har ventet på kommet... og i år er den HVIT !!

Juledagen min begynte med tre utrolig koselige timer på jobb ! :) Deretter dro vi rett på grøt-besøk på Garnes til tanten og onkelen min. Det har blitt en tradisjon å dra ut der og spise grøt alle sammen og utveksle alle presangene før vi drar hver for oss igjen for å feire julen med god mat og presanger..

Deretter dro vi hjem for å gjøre oss klar for julekvelden. Vi var nede hos mormor og besten; alle oss seks, mormor og besten, og tanten og onkelen min. Vi spiste utrolig deilig lutefisk ("nakka" som de sier..) og gikk rundt juletreet.. Vi hadde så ufattelig mye presanger at vi kunne bare legge noen under treet før vi skulle gå rundt det, og så etterpå måtte vi lasse innpå med resten... Det var så mye presanger at eg trodde aldri vi skulle bli ferdig... Men det ble vi ;)

Denne julaften har vært den beste julen eg kan huske !! Den har vært HVÌT ! Og det har mye å si.. om det regner på julaften blir det ikkje så koselig som om det snør..

I tillegg..

Eg har fått BARE de tingene eg ønsket meg =D Og det er så mye gøyere å få ting man vil ha, selv om man kanskje vet at man får det :P

Her er det eg fikk (mangler noen få småting eg fikk fra nissen) :


(orket ikkje skrive alt eg fikk, så tenkte at et bilde var greit..)

Takk til..

- Mamma og pappa
- Jørgen og Lena
- Julie
- Jenny
- Mormor og besten
- Bestemor og bestefar
- Tante Trine og onkel Tor Arne
- Tante Beate, Sigbjørn, Martin, Even, Frederick og Kristian
- Tante Mona, onkel Frode, Ingrid, Eirik og Mathilde
- Tante Ragna, onkel Kenneth, Ørjan og Marianne
- Henriette
- Malin
- Marthe og Kristina
- Lise og Kristina
- Julenissen

Tuusen takk alle sammen !! <3>

Eg var med å kjøpe den ene presangen.. og eg har gledet meg i HELE desember til å åpne den !!ELSKER den! Den varmer så utrolig mye, og den er så myk som en bamse.. (føler meg som en eskimo, men det får heller våge seg ;)


Tusen takk mamma og pappa !
¨

Tulipaner er nydelige til jul !


Bakte sitronkranser til jul i år, og de ble en suksess!!! ELSKET de :D (det gjorde pappa òg for å si det sånn...!)

Om en uke, har eg bursdag... 1. januar 2010 blir eg 18 år ! Begynner å bli stor jente no :P og det første som skjer er at eg har fått innkalling til sesjon... jaja.. skal eg kanskje utdanne med i forsvaret??! (tror ikkje det...) Skal feire sammen med venner og venninner på nyttårsaften, og gleder meg til alle (hele Norge) skyter opp raketter just for me ;) (trodde det når eg var liten..)

Ha en kjempe fin jul videre til dere ! Slapp av og nyt tiden sammen med de du er glad i, det er det julen er til...

Oda


2 kommentarer:

  1. Jo, versegod du :D Bra du likte presangen, hihi ^^ Og jaa, begynne å bli store no, eg og har fått innkalling:S Heheee.. God jul videre :D<3

    SvarSlett
  2. nå har eg leita fram bloggen din fra anemone sin, for å ønske deg gratulerer med dagen i morgen, og selvsagt godt nytt år..!
    så flotte bilder du har her....

    magny

    SvarSlett