6. desember 2009

2. søndag i advent: julebakst, kalender og ballerinaskøyter

2. søndag i advent !

Så tenner vi to lys i kveld
to lys for håp og glede
De står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede
Så tenner vi to lys i kveld
to lys for håp og glede


Tiden flyyyr avgårde! Vi er allerede halvveis i advent, tenk på det... Bare to søndager igjen før tiden alle barna venter på er her... (inkludert sånne "christmaholics" som meg =P )

Helgen har vært preget av laging av julepålegg og julebakst. Det er blitt en tradisjon at eg og mamma lager rullepølse og svineflesk til jul, skal vel snart lage sur- og tomatsild også (ikke at eg synes det er godt, men det er koselig å være med å lage selvom ^^ )

Vi bakte pepperkaker i dag også. Å så koselig det var! Eg fant et nyydelig fint bilde av et pepperkakehus i en oppskriftsbok, og tenkte at eg skulle lage et slikt! det tok litt tid, og eg er enda ikke ferdig...Det var også en tegning i boken om hvilke deler man måtte ha til huset.. Det var deler til veggene, taket, skorstein, trær, gjerde, port, vindu, dør osv...

Har fått satt huset sammen, men bare med melis på... mangler alt godteriet ! =D Skogen og gjerdet med porten som skal være rundt er ikke ferdig, heller ikke vinduene og døren, men skal legge ut bilder når det er ferdig! :D

I fjor lagde eg en "hver-søndag-i-advent-kalender" som eg har på rommet. Måtte ordne litt på utseende på pakkene i år, men sånn er det når ting forandrer seg :PPakkene er ikke "ekte"... lager ikke pakkekalender til meg selv, det blir litt for rart... så de er nok bare til pynt. Det gjør meg ingenting! ;)
Og se de nydelige skøytene eg fant i fjor til jul !! Eg elsker de <3 :d=":d" anemone="anemone" av="av" ballerinaen="ballerinaen" ballerinask="ballerinask" ble="ble" br="br" butikken="butikken" den="den" det="det" fikk="fikk" fra="fra" henge="henge" nne="nne" nt="nt" og="og" om="om" p="p" s="s" sk="sk" skikkelige="skikkelige" skj="skj" tips="tips" ytene="ytene" yter="yter">Håper du har hatt en strålende 2. søndag i advent !


Oda

6 kommentarer:

 1. ååh så kooos! :D føler dere er veldig flinke til å ha sånn koselige familiestunder, det er bra :D

  SvarSlett
 2. Hei Oda!
  Så koselig med sånne julesøndager! Jeg og laget rullepølse i går... ;) Pepperkakehuset ble veldig skjønt :) Ny form, det var litt gøy :)
  Jeg har lastet tre nøtter til Askepott-musikken! Så utrolig koelig med den på jobben!
  Klem og knus på deg

  SvarSlett
 3. SV: Haha, trust me, DA va da finaste, då kan du tenka deg kossn resten såg ut:P Og takk, hehe, jaa, va vell nokke kjent ja ;)<3

  SvarSlett
 4. Sykt søte skøyter! Står du på skøyter? :)
  sv: Ja, ikke sant. Men er det ikke bare sesongslutt, eller er det sluttet for godt? I så fall er jo det helt krise!
  Det går for så vidt fint i Oslo, sliter litt med skolen, men det får nå være, hehe :)

  SvarSlett
 5. sv: Vi må få med oss Malin og gå på skøyter i juleferien da! :D Jeg elsker skøyter, haha! :)

  SvarSlett
 6. sykt fin blogg du har!!
  Har forresten en konkuranse med premie til 400 kr! Vinneren skal jeg trekke snart, men det er så få som har meldt seg på så blir kjempe glad om du vil melde deg på! :)

  http://josefinekleveland.blogg.no/1259164285_25nov2009.html#comment

  SvarSlett