22. november 2009

Lerk og gran, mine nye favoritter til jul !

Nå er det lenge siden eg har blogget. Det skyldes veldig travle dager på skolen og på fritiden.

I kveld satt eg i sofaen med mamma og avtalte shoppingtur til Lagunen mens vi så i bladet dies. De har utrolig mye fint, og eg kom i julestemning (igjen!). Men når eg så i bladet, fant eg ut at den presangen (den eneste eg har kjøpt) ikke var så fin som eg ville ha den, så eg ville pakke den inn på nytt med en helt annen innpakkingsstil.. det gjorde eg, og ble VIRKELIG fornøyd med den! Tenk å få en sånn presang til jul!! hint hint... ;)


Det er veldig lett å få presangene litt finere enn med bare papir og bånd! Det eg har gjort er å pakke inn i et helt ensfarget, grått papir, kopiert juleevangeliet på fransk fra nettet, og ordnet skrifttype og farge og kopiert det ut, reiv på langs og la det rundt pakken, tok et ekelt, tynt bånd rundt og la noen lerkegreiner og en gran-bit under båndet. Hjertet er et lite sy-prosjekt eg hadde på fredag, men om du ikkje kan sy, så er det fint uten også! så har eg kjøpt til-og-fra kort på Panduro. De går også ann å lage selv, men om du har veldig mange presanger blir det veldig mye styr!! (lagde de selv i fjor, og ble veldig fort lei..) Er ikke mer som skal til for å få en fin presang, det eneste kravet er litt tid og tolmodighet! =DHvordan liker du å pakke inn presangene du gir bort?

Eg har tenkt å ha en adventskalender her på bloggen, eller det blir vel en "hver-søndag-i-advent-kalender'", for å ha kalender for hver dag, orker eg rett og slett ikke!!

Men no skal eg gjøre litt fransk før eg legger meg, så skal eg fundere over kordan kalenderen blir ^^

Sweet Dreams !

1 kommentar:

  1. Hei Oda!
    Du er så utrolig flink og kreativ!!! Den pakken ble jo bare utrolig fin! Jeg og har lyst å printe juleevangeliet... Det var jo fantastisk skjønn ide! Rommet ditt må være det fineste rommet i verden... ;) Så koselig du lager det! Gleder meg til å jobbe med deg på lørdag! Krysser fingrene for at Danmark er super kjappe, og Walther er kommet til helgen...
    Klem og knus på deg

    SvarSlett