18. januar 2012

Vårtegn

God kveld!

Perleblomst på stuebordet vårt i dag. Fine er de! Og for meg det første tegnet av vår. Finnes på Anemone nå. (Skulle forresten ikke tro vi er i januar etter været å dømme... Skulle tro vi var i september-oktober).
Jeg er i full gang med å male de siste vinduene i stuen. Blir lyst og fint! Men endel som gjenstår. Har tross alt alle de fem dørene inklusivt dørkarmene og to vinduer igjen, men har begynt i alle fall. Det hjelper jo!

Nå er det leggetid for meg, forkjølelsen sniker seg innpå og eg skal bare jobbe dobbelt i morgen (12(!!) timers arbeidsdag i morgen. 07.00-19.00). Men penger må man ha.

Ønsker deg en fin kveld.

KLEM

2 kommentarer:

 1. Heisann Oda, Så fin header du har fått! Laget den selv? Jeg trenger nemlig ny header, men vet ikke hvilke program som er best å bruke. Forslag?:)
  Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann :) Tusen takk. Ja, det har eg. Akkurat funnet ut hvordan lage dem selv. Bruker et gratis program eg har lastet ned som heter: PhotoScape. Veldig lett å bruke! Fant ut hvordan eg kan lage header på en enkel måte fra denne bloggen her: www.monicashus.blogspot.com Lykke til!
   Oda

   Slett