1. januar 2012

1. dagen i 2012

Godt nyttår alle sammen!

Håper alle hadde en fin dag i går! Det hadde eg ;)

Et nytt år er allerede i gang. Første dagen i det nye året 2012. Kan det starte bedre enn med fødselsdag? Tihi. Blir faktisk 20 år i dag, og det ble feiret hos mine foreldre sammen med mine 3 søsken, foreldre, samboer og min brors kjæreste. Hjemmelaget lasagne var på menyen med is og brownies til kaffimat. Kjempe koselig!

Har (faktisk!) tatt vekk all julepynten i dag. Julemenneske som eg er, blir faktisk også litt lei av julen. Det er utrolig deilig å rydde bort juletingene når vi har kommet til det nye året. Å vente til "13.dag jul" med å rydde vekk juleting orker eg rett og slett ikke. Deilig å starte det nye året med nyvasket og ryddig leilighet uten julepynt. Så slipper eg å gå og grue meg til å ta fatt på det til helgen, for det er jo faktisk litt jobb å pakke alt vekk. Ting skal i papir og i esker og (i vår situasjon) tilbake på loftet hjemme hos mamma og pappa, siden vi ikke har noe sted å sette slike ting.


Men ulempen med å rydde vekk juletingene, er jo at det ser så tomt ut etterpå. Så lommeboken får kjenne litt på det nå i januar, når det attpåtil er januarsalg overalt...

Jaja, slik er det :) Da får eg jo litt å blogge om også..!

No skal siste rest av jul pakkes vekk, og så er det kveld. Hatt en kjempefin dag i dag. Feiring og byn og slikt får tas en annen kveld når det ikke er søndag/helligdag. Til helga kanskje??!

Ha en fin uke/start på det nye året!

Og husk: nytt år, nye muligheter!

Klem fra Oda

2 kommentarer:

 1. Hei Oda!
  Ååå du er tildlig ute med julevekkpakkingen :) Jeg må ha julen litt til... Har holdt på med oppussing i spisestuen hele helgen ( hengte opp veggfornyer før jeg tok kjolen på i går ) hihi.. Blir mer oppussing denne uken..
  Så julen vår får stå til neste helg.. :)
  Håper du har kost deg masse med bursdag i dag! Høres jo sånn ut... :)
  sees på fredag vi da!
  klem klem på deg!

  SvarSlett
 2. Hei på deg søte Oda.
  Gratulerer så mye med overstått 20 års dag!!!
  Julen er på vei ut her også, tar det litt og litt jeg..
  Helt enig, det blir litt tomt uten julepynten. Hva skal inn når julepynten går ut?? Er liksom ikke vår enda...
  Skal hilse deg så mye fra bestemor, hun var innom butikken en dag jeg var på jobb, veldig koselig ;))
  Kjekt at julegaven falt i smak, honningsnurrene er kjøpt på Lagunen, tror butikken heter Traktøren.
  Klem fra Monica

  SvarSlett