1. februar 2012

Februar

Så er vi i den andre måneden i året..

Tiden går fort. Og deilig er det. Snart vår!

I går lagde eg et hjemmelaget brød. Er på lavkarbodiett, så det er et lavkarbobrød. Og brødet er suuupergodt! Dette kommer eg til å fortsette å lage fremover. Sundt OG godt! Og ikke minst utrolig lett å lage!

Og med lavkarbodiett så må man være litt kreativ. Og yoghurtmenneske som eg er må kutte ut den gode yoghurten eg er så glad i. Men har laget min egen yoghurt! Blandet tyrkisk yoghurt og cottage cheese og hadde bær oppi. Var så godt! Og er et perfekt mellommåltid/kvelds. Kan også ha forskjellige korntyper/nøtter/mandler oppi for å gjøre det litt mer mettende, f.eks til frokost. Det er faktisk myye godt man kan spise på lavkarbodiett! I dag lagde eg brokkolistuing til middagen i stedet for potetmosen som eg egentlig skulle ha til. Gooodie!


Ønsker deg en fin onsdagskveld videre. (SNART HELG!!)

Klem

3 kommentarer:

 1. Spennende med lavkarbo, jeg skal også begi meg ut på det når babyen i magen er ute! Ser jo nydelig godt ut da! God helg til deg når du komme så langt :)

  SvarSlett
 2. Spennende med lavkarbo, jeg skal også begi meg ut på det når babyen i magen er ute! Ser jo nydelig godt ut da! God helg til deg når du komme så langt :)

  SvarSlett
 3. Hei Oda!
  Tusen takk for kjempekoselig kommentar på spisestuen vår!
  Så flink du er! Brødet ser jo veldig godt ut med oliven på og alt... Jeg er jo sånn som 5 åringer, jeg liker ikke grovt brød... ;) Hatt det sånn siden barnehagen, og det går ikke over. Loff er tingen for meg! Høykarbo deluxe... hehe... Blir mest youghurt og heller lite loff... ;)
  I dag kom GreenGate på jobben!!! Hurra!! Fikk ikke pakket ut, så begynner på det i morgen. Da er det nytt når du kommer på jobb :)
  Sees i morgen!

  SvarSlett