15. januar 2010

Goodbye love !

Hei dere ! :)

Veeeldig travelt nå... Bare EN uke igjen til premieren!! =D Har du kjøpt billett? Visst ikke må du gjøre det nå! billettservice.no

er jo januarsalg overalt nå, men eg har ikkje tid til å shoppe!! :( Klarte å smyge meg inn på Home & Cottage på mandag i et kvarter, og jaggu klarte eg å svi av litt penger der :P Det var -20% på alt i hele butikken, og det kan man ikke gå glipp av!! Kjøpte en nydelig lykt i glass, en i zink, og to kubbelys med små zink-fat. Kjempe fint :) Deilig med litt forandring nå etter julen er ryddet ut... er så tomt på rommet mitt no, så gleder meg til vår-varene kommer. Har tenkt å fornye rommet mitt, nye farger (er sååå lei det lilla!!), litt nyere og grovere stil. Can't wait !! =D

Har også ordnet vinduet på rommet. Ville ikkje ta vekk alt som var jul enda, så har en lyslenke igjen. Den er ikkje så veldig julete, så det går fint å ha den året rundt ! ;)

Ble det ikkje fint?? ^^,MEN... Tilbake til tittelen på innlegget !!

I et og et halvt år har eg spart håret mitt no, men i morgen skal eg klippe det ! :O Skal klippe bob-sveis, en litt lang en.. Gleder meg, men gruer meg også :P Satser på at det blir fint (denne gangen også... )Se så langt det er blitt :)Ha en fin helg =D Min kommer til å bestå av MYYE øving. Gleder meg !

Oda

2 kommentarer:

 1. Oda!
  Rent var utrolig fantastisk gøy!!! (For en fantastisk julepressang :) For meg blir det gøyere og gøyere nå etterpå... ;)Helge og digget det. Lyst å se det en gang til jeg... ;) Kan dere ikke lage cd med musikken på? Angel sin, I dag for deg sangen... og 525600 minutter... Kjøper cden! ;)
  Kjempeflott omtale dere fikk i Bn da! Vel fortjent, for det var sinnsykt bra!
  Lykke til med siste helgen deres!
  Knus på deg!

  SvarSlett