5. januar 2010

RENT !

Hei hei :)

Siden det blir lite blogging nå i januar, så tenkte eg at i hvertfall kan si litt om musikaloppsettingen eg er med på.

Bergen Musikkteater (tidl. Arna Musikkteater) setter opp RENT med 16+ gruppen. Rent er en rockeversjon av La Boheme. Rent har gått på Broadway i 12 år sammenhengende, og har vært en suksess.

Stykket handler om Mark; en filminteressert mann, Roger; aids-syk som har mistet kjæreste og alt håp, før han møter Mimi; jente som stripper for å tene penger, og lider av samme sykdom som Roger, Angel; en transvisitt som er full av liv og får noe positivt utav alt og alle, og som "redder" Tom Collins; en utdannet lærer innenfor filosofi, er homofil og er som en beskytter til Mark og Roger. Mark har akkurat blitt dumpet av kjæresten Maureen; en livlig jente som er avhengig av oppmerksomhet, som dumpet han overfor Joanne; en advokat. Benny; tidligere romkameraten til Roger, Mark og Maureen, giftet seg med datteren til han som eier blokkene de bor i, og han sliter da med å være venner med de når det er han som må kreve leien som de ikke har penger til å betale.

I fortellingen er det mye dramatikk mellom de forskjellige, kjærlighet og triste hendelser også. Fortellingen tar deg med i bakgatene i New York, hvor de sliter med å betale leien, narkotikaen blomstrer, og hiv og aids er dagligdagse problemer.

Forestillingen blir satt opp på Ricks i Bergen, fra 22-30 januar.

På halvparten av forestillingene skal eg spille Joanne, det er 22, 24 og 29 januar. Billettene kan bestilles på billettservice.no, og de kan hentes på Narvesen eller 7eleven. Skynd deg å kjøpe billetter, og håper du kommer !! =D

2 kommentarer:

 1. Sv: Jaa, va heldige, deilig me fri :D Takk, va masse digg på salg, wuuhuu. Og ja, veit, han e dritkul, og visste du hadde sånn og, men måtte berr ha an (a) Hihi<3

  SvarSlett
 2. Hei Oda.
  Må si at dokke hadde en fantastisk bra musikal med utrolige skuespillerprestasjoner.

  Du har forresten en veldig koselig blogg her. Kjekt å lese.
  Helsing Solveig.

  SvarSlett