1. oktober 2012

Ønsker jul 2012


Ja, da er det akkurat 12 uker til jul.. Åh guuuuu hvor jeg gleder meg!!! 
Er snart i julestemning jeg..! (Ikke akkurat noe nytt da, jeg bruker den jo som regel opp lenge før jul).

Og jo nærmere vi kommer jul, jo oftere får man spørsmålet: hva ønsker du deg?

Er jo såå mye fint man kan ønske seg. Jeg har jo lyst på det meste! Men samtidig så er det ikke lett å kjøpe noe til meg, for jeg er gaanske så kresen! (Tror Magnus er godt kjent med det...).

Jeg får alltid spørsmål rundt oktober/november om hva jeg ønsker meg, og da har jeg aldri tenkt ut noen spesielle ting som jeg har veldig lyst på. Men NÅ har jeg det! (Henger kanskje sammen med at før kunne jeg kjøpe meg det jeg hadde lyst på når jeg hadde lyst på det, mens jeg nå må spinke og spare hvert øre fra studielånet, og kan bare drømme om å kjøpe meg det jeg har lyst på til en hver tid...). 

Men siden jeg nå bor et stykke unna familien, og for å slippe at hver enkelt skal spørre hva jeg ønsker meg, så har jeg laget en kollage av det jeg kunne tenke meg å få til jul/bursdag (må jo samle det, siden jeg har bursdag rett etter jul), og så legger jeg det ut her på bloggen, så kan de jo bare ta en titt her inne om de lurer på hva de skal gi til meg! :D Luuuurt ;) Og så er det jo kanskje litt gøy for dere andre å få vite hvilke ting jeg liker! :) Kanskje..
(Sett med kasseroller IKEA365+, 495,-  sysett IKEA 98,-  lampe HAY 299,-  kjole Mango 199,-  grå skål mønstret TineK 180,-  lys i glass H&M 49,-  paiform IKEA 29,-  kjøkkenhåndkle ByNord 170,-  krus grå stripet TineK 120,-  pute fjær Hviit 320,-  Facet glass clear TineK 90,-  melsikt IKEA 39,-  kakespade/kakekniv IKEA 39,-  hand HAY 199,-  kurv xs TineK 130,-  veske Mango 499,-  pute paljett gold (nevner ikke prisen...)  sytråd IKEA 29,-  skål grå stripet TineK 120,-) Nettsidene jeg har funnet de forskjellig tingene på er: ikea.no, hviit.no, hm.no og mango.no.

Dette er jo bare et liite utvalg av alle tingene jeg ønsker meg.. 
Så er det jo andre ting også som er helt perfekte gaver. F.eks. penger (kan jo komme godt med som student ;)), håndkler, klær, sokker, sminke, undertøy, treningstøy, votter, stor og god hjemmestrikket hals (ja takk Julie!) og mye mer.

Og så er det jo forskjell på ting man TRENGER og ting man har LYST PÅ... (vanskelig å skille av og til..!Hihi). Trenger vel kanskje ikke alt fra bildet over, men til jul skal man jo ønske seg de tingene man har lyst på, de tingene man ikke kjøper til hverdags! (rettere sagt; de tingene man ikke har råd til selv...) Hihi.

Et lite glimt fra meg denne mandag ettermiddag. I morgen skal jeg ha eksamen i folkehelse. Den første eksamen, og faktisk den eneste før nyttår. Er en hjemmeeksamen i gruppe, der jeg og to andre jenter skal svare på en eller flere oppgaver som skal leveres fredag. Så det skal nok gå fint! Men det er ikke bare bare å ha EN eksamen før nyttår, kommer nemlig sterkt tilbake RETT ETTER nyttår... 7.januar er det eksamen i anatomi (den vanskeligste eksamen i sykepleieutdanningen) så da blir julen tilbrakt med å lese om menneskekroppen og alt som hører med!

Jaja... Får gjøre det beste ut av det, og tenke at det skal gå fint! Skal lære mye før den tid heldigvis :)

Nå får jeg forberede meg litt til i morgen, så er det 71*nord i kveld. Det er så kjekt! Fast hver mandag er å se det.

Ha en så fin uke videre!
PS! Her borte er det så høstlig og fint! Nydelige farger på trærne og sol hele dagen. Skal se om jeg ikke får knipset noen bilder en dag å vise til dere!

Klem klem fra Oda


4 kommentarer:

 1. Hei på deg kjære Oda.
  Så lurt! Masse gobiter på den ønskelisten din.
  Helt sant..til jul er det lov å ønske seg ting man ikke trenger... ;))
  Å, knips gjerne noen fine høstbilder, her har vi tradisjonell Bergens høst, med andre ord litt vått!
  En fin kveld til dere ;)
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monica! :D Så hyggelig med kommentar fra deg :)
   Hører at været kunne vært bedre der borte ja.. :P Nå er jeg endelig ferdig med første eksamen, så nå kan jeg bruke tiden til å nyte det fine været her, og skal huske kameraet når jeg går ut! :D
   Ha en så fin søndag videre, så snakkes vi når jeg kommer til Bergen om to uker! ;D
   Klem fra Oda

   Slett
 2. Hei Oda!!
  Ååå mye fint på ønskelisten din... Lurt å ønske seg, lettere for alle å kjøpe gaver til noen som faktisk ønsker seg noe :)
  Så kjekt at det går bra med dere der borte, og at dere er godt i gang med studier. Heldige dere som har høst med sol... Vi har høst med høljeregn... Til og med litt mye for meg som egentlig elsker regn... Har ikke vært så våt september i Bergen på tohundreogfemtitusen år.. Eller noe sånt... Stod i avisen.
  Nå nærmer det seg Anemone-åpning på Øyrane... Vi satser hardt på den 19. Hååååper alt går etter planen. Elektrikker og rørlegger er i gang, og starter om et par dager. Glassveggene blir laget i Danmark nå, og det er de vi håper at ikke blir forsinket...
  Holder på å søke etter en ny deg for tiden... Blir store sko å fylle... ;) Men satser på vi finner en bra, skjønn, ny.
  Gleder meg hvertfall til å se deg igjen når du kommer hjem! Det blir koselig :) Jeg savner en å glede meg til jul i oktober med... ;) heheh...
  Vi sess Oda!
  Hilse Magnus! Heia dere begge der borte!
  Stooor klem Henriette

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det været i Bergen ja... Ikke særlig gøy det! Åååå jeg håper sånn at det skjer den helgen jeg er hjemme!!! :D Hadde vært såå fantastisk kjekt! :D da har jeg hele fredagen og hele lørdagen til å være med, om det passer for deg :) Da satser vi på at Danmark er produktive og at det er rask og problemfri levering! :D Åååh, du kommer nok til å finne en som er enda bedre! :D Det blir så koselig å se deg og Monica igjen også :) Da kan vi glede oss til juuul :D Hahah :)
   Hilser fra Magnus (han skal ha eksamen i morgen, og da har begge hatt vår første eksamen!) :D Sees om to små uker! ;)
   Kjempestor klem fra Oda

   Slett