16. august 2012

Typisk London

Kom over ett av bildene eg tok da vi var i London i sommer, og synes det bilde beskrev så bra akkurat hvordan det var i byen på dagtid.. Tok bildet da vi satt i en sånn turistbuss, sånn rød dobbeldekker vet du.. :) (Det var veldig kjekt, anbefaler alle som ikke har prøvd det før å gjøre det en gang. Vi forstod med en gang så mye mer av byen, hvor ting lå i forhold til hverandre og slikt, pluss at det var en opplevelse å høre en guide prate om historien til de forskjellige byggene og stedene).


Underground, taxi, de røde bussene, masse folk, telefonboks, byggene. Så fin by! Dit skal vi tilbake en gang.

God torsdag videre!
Klem fra Oda

3 kommentarer:

 1. Hei Oda!!!
  Ååå London... Så fin by.. Jeg vil dit igjen også en gang, helst før jul... Tenkt det... ;) Ps, jeg så Family Stone her hinn dagen...!! Hahah!!! Jepp, jeg er i gang... ;)
  Men ååå så kjekt å se mer bilder fra leiligheten deres der borte! Ser veldig koselig ut, selv om det er lite :) Du har jo bare gjort det så fint med alle tingene dine og stæsj og sånt :) Blir spennende tid for dere nå der borte. Du må skrive om hvordan det går med Magnus på skolen, og med deg når du begynner neste uke...
  Denne helgen skal jeg faktisk lage brudebukett... Den var booket inn, og det er Memory Lane kule, så det går jo fint uten å ta inn alt mulig av blomster. Blir litt gøy igjen og ...;)
  Kos deg Oda!! Hilse Magnus, så gleder jeg meg til å følge med dere her på bloggen :)
  Stooor klem Henriette

  SvarSlett
 2. Nå vil vi ha en oppdatering kjære oda :) vi savner dere! Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det kommer, det kommer ;) Vi savner dere også! Skyper så gjerne med dere en dag før Håkon legger seg! ;) Oda

   Slett