13. august 2012

På plass i Kongsvinger

Da var vi flyttet til Kongsvinger. I en fin og liten leilighet i Storgata skal vi bo. Her trives vi veldig godt!

Nå har Magnus dratt på skolen, eg begynner ikke før neste uke. Så eg har litt tid å slå ihjel denne uken kan man si... :) Kjenner foreløpig ingen andre her, så får bruke tiden til å bli kjent med andre studenter, trene, lese litt, blogge litt osv. Gleder meg veldig til å starte neste uke, til å begynne studiet, bli kjent med nye folk, ja, rett og slett til å komme igang. Er jo tross alt derfor vi har flyttet bort hit..

Vi kom her på torsdag kveld, skulle egentlig dra bort fredag morgen, men vi var så ivrig etter å komme bort, at vi like godt dro torsdag! Siden vi var borte med tingene våre forrige helg, var nesten alt på plass da vi kom. Eneste som måtte gjøres var å rydde på plass klær og kjøpe inn noen ting til leiligheten, som kleshengere, trådløs ruter, radio, mat, tannbørster og litt til, så var vi på plass. I helgen har vi syklet rundt om i Kongsvinger, både til politihøgskolen der Magnus skal, og til høgskolesenteret der eg skal gå. Det er en ganske fin by!

Her er et bildedryss fra leiligheten

Inngang

Gang + dør inn til bad


Gang

Bad

Bad

Stue/kjøkken

Inn til soverom

Soverom


Soverom


Soverom

StueStue

Kjøkken


Kjøkken

Stue

MAC!! :D lovet meg selv en mac til eg skulle studere

Gave fra skjønne Henriette på Anemone. Så fine! Nå har eg Oda, og O og M.

Gitaren er med :)

Slik ser det da ut hos oss. Vi har vaskerom i første etasje, og bod i garasjen. Så vi har alt vi trenger! Så fornøyd med mengden ting vi pakket med oss. Akkurat nok! Skulle egentlig ha sjeselong på sofaen og spisebord og to stoler i hjørnet til høyre på bildet over, men det droppet vi, for DET hadde blitt trangt!! Nå er det akkurat fint til to personer, og middagen kan vi spise ved stuebordet, mens vi ser på TV ;)


Ønsker deg en fin mandag videre! 
(Eg gleder meg til å høre fra politistudenten min om kordan første dagen har vært! :D)

Klem fra Oda

2 kommentarer:

  1. Så fint dere har det :) men savner en skrivepult.skal dere ikke ha det?

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, vi synes også det er blitt fint :) Vi skulle bruke spisebordet, men det hadde vi ikke plass til, så da må vi sitte i sofaen og studere :) Blir jo mye PC-skriving, så er jo lett å ha på fanget :)

      Slett