14. juli 2012

London!


Nå er det ferie, sommerferie faktisk (skulle ikkje tro det etter været å dømme..). Men det får så være. Får gjøre det beste utav det likevel :)

I morgen reiser eg og Magnus til LONDON! Første gang for begge to at vi er der, så det blir veldig spennende. Alt er pakket og klart, skal bare gi en lyd fra meg her inne, så er det leggetid. Reiser grytidlig i morgen.. Vi skal være der til torsdag, så er bare en liten ferie, men vi skal gjøre masse kjekt på de dagene! Blant annet skal vi se musikal på Queen's Theatre, Les Miserables!! Åååh eg gleder meg sånn!!! Skal bli heelt fantastisk å se den i London. Så den i Bergen på DNS, og det var helt fantastisk. Men i London skal den visst være 15 ganger bedre! Åh! Vannfast maskara er et must den dagen...! ;) 


                                                     

Her er Queen's Theatre. Vi skal sitte på den nederste terrassen; Dress Circle. Perfekt utsikt!

                                     


Andre ting/steder vi skal se:

London Bridge

Big Ben

Tower of London


Madame Tussauds

Oxford Street

London Eye

Og så er jo det å se byen bare en opplevelse i seg selv.. De fine taxiene, telefonboksene, de røde dobbeldekkerne, husene, gatene, alt! 

Og på ferie er det jo viktig å ha med seg et godt fotoapparat! Eg har hatt Nikon D40 i maange år, og det har nå blitt gammelt og slitt. Det tar bilder akkurat når det selv vil! Og bildene blir kjempemørke. Om man ser noe som man må få med seg før det er vekke, så er det garantert at kameraet ikkje vil knipse akkurat då. Og det går ikkje an å ha det slik. Så et nytt kamera var på sin plass.

Såå fint, og så godt! Tok bilder på bowlingtur her en dag, og eg fikk jo tatt bilder fra personen hadde kulen i hånden til den var gått gjennom alle kjeglene. Og alle bildene var lyse og fine og like klare. Fantastisk! Da er det gøy og ta bilder. Så en bildeserie fra Londonturen skal eg nok klare og legge ut her, i hvert fall når eg har et så bra kamera og ta bilder med :) 

Ønsker dere alle en fin fin helg og kommende uke! Eg skal i alle fall ha en fin uke ;)

(Og forresten: over helgen får vi vite om vi skal studere til høsten eller ikkje, så kryss fingrer og tær for oss!!)

Setter kjempestor pris på alle kommentarene! Tusen takk :)

Klem fra Oda

4 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Ønsker dere en riktig fin tur til London, kos dere masse ;)
  Blir spennende over helgen.., jeg krysser fingre og tær for dere begge!
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! Vi skal kose oss kjempemasse ;)Sees sikkert snart :)
   Klem fra Oda

   Slett
 2. Kos deko :) Og fortell meg alt Lørdag:) Ringe deg fredag eg då :) MEn btw, all teksten vise ikkje her, ser ut så den forsvinn på høgra sio..

  SvarSlett
 3. God tur, og kos dere masse :) SÅ snakkes vi til helgen gjen :)

  SvarSlett