14. mars 2010

Sol og ferie

HeiHei :)

Har ikkje fått blogget om turen på hytten i ferien, og den er virkelig verdt å blogge om!!

Men, vi var altså på hytten på Osterøy, og det var nyyydelig vær!! Kunne ikkje hatt bedre vær.. med ski på beina, knall sol og blå himmel og speilreflekskameraet i hånden fikk eg selvfølgelig tatt masse fine bilder !

Mamma, pappa, Julie og Jenny dro bort på hytten tirsdag ettermiddag, og eg kom bort onsdag kveld.. Når eg kom bort, møtte eg pappa litt bortenfor hytten siden eg hadde tatt bussen.. Var såå mye snø at det rakk meg opp til lårene! De hadde måkt frem en sti bort til hytten, så det var lett å komme seg frem, selv om det var heelt mørkt! Ved hytten satt Julie og tente lys ute i snøen, hon og pappa hadde laget lykter i snøhaugene, og det var utrolig fint å se på..!

Torsdagen var det heelt fantastisk nydelig vær! Aldri hatt sååå fint vær før tror eg.. Begynte med -16 grader og helt blå himmel, så skjønte fort at den dagen kom til å bli fin! Vi bestemte oss for å gå på skitur i en lysløype vi aldri har gått før.. Og det er vi glad vi gjorde! Fant et kooselig sted langt inn i en dal med fantastisk utsikt, fine bakker for Jenny, og en sitteplass uten vind med masse sol. Kan det bli bedre? NEI :D Eg hadde kameraet med, og tok utrolig masse fine bilder, skulle gjerne vist alle her på bloggen, men det hadde blitt så masse bilder at eg hadde måttet sitte til i morgen med å laste de opp..! Så måtte velge ut noen av de, sånn at du dåkkar kan se så fint det var!

Her er den dalen vi var i..Og her er utsikten på toppen av "Havrådalen" som det het der...Det var så mye snø, at det ikkje gikk an å gå vanlig.. da er det bare å gå på alle fire ! :)
Perfekt skibakke for Jenny =D Unna vei.. !

Med tanke på at det er veldig lang vei å gå for å komme seg ned til Lonevåg fordi hytten var innesnødd, måkte vi oss en snarvei over Husavatnet! Tok en hel dag å komme seg over, og gangsperr i hele kroppen i en uke etterpå, men men ;)Her er altså den berømte hytten vår (utroolig dårlig vinkel, men kaien og naustet (+ mamma) kom i alle fall med ;)Snøeksperimentering...

Men no må eg øve til franskprøve og så er det familiebesøk på Garns :) Blir kos !

Ha en fin søndag videre !

Oda

2 kommentarer:

  1. OI, dritfine bilde! Nydelig vær ja:) Gleeeer meg te lørdag :D:D

    SvarSlett
  2. SV: Vetsje, men ska ha nye høge, så e vell kandidata, hehe ;) dei små, blå har eg veldig lyst på og, så kjøpe nok dei om dei har dei:) Jess, we do <3

    SvarSlett