1. mars 2010

Fase to og tre

Hei Hei :)

Har nå malt ferdig rommet, og det BLIR så fint !! =D Gikk tom for maling på søndag før eg var ferdig å male, så eg måtte vente til mandag sånn at eg tiiidlig kunne gå på butikken og kjøpe ny maling :P Men men... Det er nå ferdig ihvertfall, og det er deilig! Var et impuls-oppussingsprosjekt som er suuper vellykket!

Etter malingen var tørket, var det bare å begynne å henge ting på plass igjen... og det tar litt tid ! Og i tillegg har eg støvallergi, så når alt først er nede fra veggen, er det bare å støvsuge og vaske det så godt som mulig. En liten vårvask ! :)

I fjor hadde eg en lilla / gammelrosa periode, der eg elsket den fargen og hadde masse ting i den fargen på rommet, men guess what: eg er kjempelei fargen! Så no har eg funnet TO nye farger eg skal ha på rommet! Beige / sandfarget og lyseblått. Nydelige vårfarger ! Tenk så fint det lysegule til påsken kommer til å bli til de fargene ! =D

Skrev i forrige innlegg at eg handlet mye fint på jobben, men at eg ikkje ville vise det før eg var ferdig med malingen... og det er eg jo no! Så må legge ved noen bilder fra rommet slik det er nå, men det er ikkje ferdig. Venter ennå i spenning på nye vårvarer som kommer, og må nok på en liten shoppingtur på Riviera Maison og Home & Cottage for både inspirasjon og handling! =D4 kommentarer:

 1. Blei kjempefint :D

  SV:Hehe, ja da va ein heise bra kveld, på alle måta, hehehehehheeh :D Null problem sweety:) Kos deg resten du og, gler meg litt te mandag, då me møtast igjen ^^,

  SvarSlett
 2. Kjempefint Oda! Så fint du har laget det til i hyllen. Du er "one of a kind" når det gjelder interiør, farger og å lage det koselig :)
  Så fint med lysslyngen!
  Jeg og Helge skal på jobben nå, og skru opp hyller på kontoret. Gleder meg sånn til å få orden og alt på plass der inne.
  Fin uke til deg! Sees!

  SvarSlett
 3. Hei Oda =)
  Så fint du har gjort det. Jeg likte veldig godt den lysslyngen din. Også skålene. Veldig søte. Har hørt rykter om nye varer på Anemone. Gleder meg til å besøke butikken selv.
  Ha en fin kveld.
  Solveig=)

  SvarSlett
 4. SV: Tusn takk :) Jess, blir bra å matcha, hoho :) Sku ha huska kamera, men fekk hadde no da veldig kjekt føda:D

  SvarSlett