30. januar 2013

Tilbake!

Da var jeg tilbake! :D

Jeg har, uten å planlegge det, hatt meg en liten bloggepause. Dvs., det bare ble slik. Julen skulle jo være høytiden for bloggingen, men det ble ikke slik for meg i år. Jeg studerer jo sykepleie, og vi skulle ha anatomi, fysiologi og biokjemi-eksamen rett etter jul, og hadde undervisning med fulle uker og innleveringer helt til 18.desember, så dro jeg hjem til Bergen på juleferie, der jeg måtte tilbringe mesteparten av tiden på å studere til eksamen. Da ble det bare slik at jeg ikke fikk blogget.

Litt tekniske problemer med minnekort til kamera, og det populære programmet Instagram har også vært med på at jeg ikke har fått blogget. Jeg tror instagram tar mer og mer over for bloggingen rundt om.. Det er så lettvint! Og gøy :)

Men jeg er SÅ glad for at jeg leste i julen, for DET fikk jeg igjen for! Det gikk jo såå fint på eksamen! De tre ukene med venting på svar var nervepirrende...... Men! Jeg fikk B (!!!!)  Jeg er fremdeles i sjokk jeg.. Er så utrolig gøy å se at det man jobber for lønner seg! Man får en skikkelig mestringsfølelse og motivasjon på topp. Jeg ble så glad at jeg begynte å gråte litt :P Det er jo en ganske stor eksamen, den "alle frykter" på sykepleien, så det var utroolig godt med et så bra resultat! 

Så ser jeg nå at jeg bør blogge litt oftere, for nå ble det mye tekst her.... 
Selv om jeg ikke har blogget, så har jeg oppdatert meg rundt om i bloggeverden (jeg følger alltid med!) ;) Og det er jo så mye fint rundtom.. Siden jeg ikke har fått tatt noen nye bilder enda, så tar jeg heller med noen inspirasjonsbilder fra nyeste kolleksjonen til TineK til dere. Ønsker dere en fin onsdagskveld, så er det ikke så lenge til neste gang jeg skal blogge ;)


Alle bildene fra TineK.

Vil du se mer fra denne nydelige kolleksjonen til TineK, ta en titt her.

God kveld!6 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake, og GRATULERER med flott resultat på eksamen! Du kan være stolt ja :-)
  Mye fin-fine saker fra Tine K..... igjen :))
  Fortsatt fin uke !

  SvarSlett
 2. Hei Oda!
  Kjekt med blogg innlegg fra deg igjen :) Jeg lurer på instagram også...
  Gratulerer med B på eksamen!!!! Så bra!!! Åå det er så gøy når en får igjen for arbeidet en legger ned. Det er jo som regel slik :) Og det motiverer til tusen. Ekstra gøy å lese masse videre :)
  Den nye Tine k kolleksjonen er fin ja... Gleder meg velig til Day lanserer sin, sett en liten sneak peak og det ser LEKKERT ut...
  Jeg og Miriam har bestilt inn noen nydelige fersken puter til Anemone. De er mye dusere enn Tine k sin coral da, men de kommer til å passe perfekt hjemme hos meg... ;)
  I dag er siste dagen min på Anemone, i morgen er butikken Miriam sin.. Litt rart, men mest veldig gøy! :) Gleder meg til alt det andre jeg skal gjøre nå :)
  Vi må likevel treffes når du er hjemme og slikt, du må gi en lyd når du skal hjem :)
  Ha en så fin helg i vente hos dere! Hilse Magnus :)
  Stoor klem Henriette

  SvarSlett
 3. Hei Henriette! :)
  Åh, ja du må få deg Instagram!! :D Er utrolig gøy :) Og lett!
  Tusen takk! Jeg smiler fortsatt, og er inne og sjekker hver dag at karakteren fortsatt er der, haha :)
  Åh det er jo så spennende for deg nå! Lykke til! Og gratulerer med dagen i morgen ;)
  Forstår at det sikkert er litt rart, har jo vært din i mange år nå :)
  Dere har sikkert funnet kremen av kremen av interiør til butikken tenker jeg :)
  Jeg skal gi lyd når jeg kommer hjem ;) Tror neste gang blir i påsken (med mindre jeg ikke klarer å vente så lenge da)..
  God god helg i vente til dere! :) Hilse du også ;)
  Stor klem fra Oda

  SvarSlett
 4. Så bra du e tebake, kjekt å følga me, no når du ikkje bur her lenger ;) Men burde prøva å treffast neste gong du e heima? Lise e jo i Australia no, men kjem igjen i slutten av April :) Ser ut så du kose deg, bra du trives :) Og grattis me B :)

  SvarSlett
 5. Så kjekt at du følger med, Kristina :) Ja, det burde vi definitivt. Julen var altfor travel for min del, så hadde ikke tid til annet enn å studere og gå i familiebesøk :P
  Jeg kommer hjem i påsken, men sikkert ikke før til sommeren etter det igjen, fordi jeg skal være i praksis i 10 uker og så rett på medikamenteksamen og så er det sommerferie. Men vi ser det an, kan jo også møtes i Oslo på jentetur en helg! :)
  Håper du koser deg med studielivet i Bergen. Vi snakkes!

  SvarSlett
 6. Ja, påsken e jo fin :) Og Oslotur høyres veldig bra ut, hehe :) Må vertfall få te noke, litt fø lenge sia no syns eg ;)

  Snakkes ja :)

  SvarSlett