21. november 2012

Julegaveinnpakkingstips!


Jeg er i gang med kalendergaver! Er du? ;) I år får Magnus noen gaver i løpet av desember i stedet for én på julaften. Det blir små praktiske gaver, ting som han trenger og har behov for som ikke koster mye. Velger å gjøre det slik fordi jeg laget en pakkekalender i fjor som jeg skal ha i år også, og hvorfor ha pakkekalender uten pakker? (Det bli ikke 24 stk fordi det koster for mye, men tenkte én per søndag i advent).Jeg liker så godt å pakke inn alle julegaver selv. Jeg rett og slett elsker og holde på med det! Gjøre dem så personlige som man kan, og det er jo så mye gøyere å gi dem bort! Halve gaven (for meg) er å pakke dem inn. Jeg bruker lenger tid på å pakke inn gavene enn å velge dem ut.. :) 

Det er mange som tenker at fin innpakning blir dyrt, fordi man må ha mye utstyr og slikt, men det må det nødvendigvis ikke! (Jeg har ikke muligheter for noe annet nå som jeg er student). Man kan bruke det man har og få samme resultat. Det har jeg gjort ;)Jeg bruker helt vanlig gråpapir til innpakning. En ting som er positivt med gråpapir er at det ikke "går ut på dato". Trendene forandrer jo seg år etter år, og med et slikt papir er det bare "pynten" som trenger å endres. Da slipper man å kaste restepapir året etter, og man sparer noen kroner på dette! Jeg har brukt bare noen få ting for å få en enkel men fin innpakning. 

Jeg har laget mine egne tags av leire (det var så enkelt!) Kjevlet ut leiren til den var så tykk som jeg ville ha den, brukte pepperkakeformer og laget de formene jeg ville ha, lagde hull og lot dem tørke 24 timer. Disse kan man også male på, og jeg har tenkt at jeg skal lage juletrepynt av slike i år. Det blir så enkelt, og så personlig når man lager det selv :) 

Leiren kjøpte jeg på Clas Ohlson for kr. 59, og dette var det eneste jeg brukte penger på. Resten hadde jeg liggende. Så det blir ikke dyrt å pakke inn gaver i år! 

Et lite tips kan være å bruke naturen til pynt når man pakker inn! Skal ikke mer til enn en liten grønn granbarkvist under båndet eller et formet hjerte av kvister. Det blir så fint! Jeg er så glad i å bruke lerk, den er så bøyelig og fin og lett å jobbe med. Nå vet jeg ikke om noen lerketrær her på Kongsvinger, så kan hende jeg må ut på tur for å lete etter ett lerketre. Ellers er jo den grønne granen veldig fin og lett å få tak i...! :)

Et lite innpakkingstips fra meg denne onsdagskveld! Nå skal vi spise kokt torsk til middag (mmm..) Det gleder jeg meg til!
God ettermiddag/kveld til alle som titter innom. 
Legg gjerne igjen en kommentar, så vet jeg hvem du er :)


Klem fra Oda
4 kommentarer:

 1. Hei på deg Oda :)
  Flink som alltid du!!!
  Så flotte og personlige tags av leire, smart tips!
  Kos dere med middagen, og nyt resten av dagen/kvelden ;)
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 2. Hei Monica :D
  Tusen takk for det. Jeg også synes det ble så fint med leiretagsene! :)
  Så fine bilder fra Oi Soi Oi du la ut på bloggen! Gleder meg til noe av det kommer for salg på Anemone :)
  Ha en så fin dag videre. Vi sees om ikke så lenge :)
  Klem fra Oda

  SvarSlett
 3. Hei Oda!!
  Ååå se så fine!! Innpakkingen din er jo i en klasse for seg. Du overgår deg selv med tags av leire! Det var jo kjempelurt. Julepynten din kommer jo til å bli fantastisk! Gleder meg til å se...
  Gleder meg sånn til å pynte til jul neste helg!! Akkurat nå skjer der ingenting, jeg og Helge stormleser til eksamen begge to.. Jeg skal ha eksamen på mandag, så etter det er det full julemodus... ;) Hehe...
  Er du midt i eksamenkjøret?
  Gleder meg til å se deg til jul! Blir koselig :)
  Oi soi oi kommer i dag eller i morgen!! Finaly!
  Jeg får ikke lagt det ut i nettbutikken før etter mandag... Men kan ikke du bare maile om det er noe du vet du skal ha.. Kanelhusene kommer til å fly... Et høy og et lavt, 299 pr stk...
  Ha en så fin torsdag!
  Klem klem Henriette

  SvarSlett
  Svar
  1. Heei Henriette! :D
   Tusen takk. Er jo så gøy å pakke inn! :)
   Jeg skal også pynte neste helg! FULL JUL! :D Skal kjøpe nordmannsgran til uken ;) Savner skikkelig julestemningen fra Anemone altså!! Merker stoor forskjell fra den vanlige førjulstiden når jeg er på Anemone det meste av tiden :( Men det bli jo desto bedre å komme hjem og jobbe litt helt mot jul da. Gleder meg til å se deg også da :) Og til å se bilder fra julen hos dere! Savner innlegg fra House Nr.12 nå altså ;) ;)
   Åh, da må dere ha lykke til med eksamen begge to! :D Jeg har ingen eksamen før jul, men har den største eksamen jeg skal ha på 3 år (anatomi) rett etter nyttår, så jeg pugger og pugger det jeg kan :P Magnus derimot skal ha 3 eksamen om to uker, så han sitter slik som dere med innspurten :)
   Gleder meg til å se varene derfra! Tror jeg venter til det kommer ut på nettbutikken, så kan jeg se de forskjellige tingene der :)
   Ha en kjempefin torsdag til dere begge, ikke les dere ihjel nå da ;)
   Stor klem fra Oda

   Slett