8. august 2009

LørdagskosI kveld ville jeg bare sette meg ned i sofaen med en varm kopp urtete, se en koselig film, tenne stearinlys, spise hjemmebakte boller og slappe av. Høres ut om en gammel dame, men det var veldig deilig og avslappende. Kjenner at det er sensommer, og begynner å glede meg til kaldere dager og flere slike kvelder.

Den søte jenten på puten min er et kjøp jeg gjorde i sommer i Kristiansund på en liten koselig butikk som heter Grotten. Fant mange kjempe skjønne kort og strykemerker der!

Endelig!

Nå har jeg endelig fått meg blogg! Jeg er helt ny på dette, så det tar sikkert litt tid for meg å komme i gang, men jeg skal prøve å skynde meg. På denne bloggen skal jeg vise og fortelle om hverdagslige ting, og oppdatere dere på hva som skjer rundt meg. (Kommer ikke til å blogge hver dag!).

Om du har noen gode tips til meg om det å starte en blogg, tar jeg mer enn gjerne imot!

Jeg skal begynne med å si litt om meg selv:
Jeg heter Oda, bor i Bergen og går på videregående skole. Jeg jobber på en koselig blomsterbutikk, og trives veldig godt der! På fritiden min liker jeg å synge, være kreativ, ta bilder, jobbe og være med venner og familie.

Ting jeg liker å bruke tid på er å slappe av med familien, være med venner, være kreativ og lage noe til rommet, shoppe og ta bilder.

Skal gjennom denne bloggen prøve å vise dere hva jeg liker, og hva jeg gjør på. Håper du kommer til å følge denne bloggen, og at du legger igjen kommentarer underveis!

Klem