2. desember 2012

Første søndag i adventÅh, så var vi her da! Første søndag i advent. Bare tre uker til jul..! Og det kommer til å gå fort, så det er bare å nyte tiden sammen med dem vi er glad i :) Vi tente det første lyset i staken i dag. Og det skal få stå og brenne en stund. 

Adventsstake fra Kremmerhuset.


1.desember har jo allerede vært, og jeg og Magnus har pakkekalender hver helg i desember, som vil si at vi har fått hver sin pakke allerede. Det er jo så koselig med pakker!


Fjorårets hjemmelagde pakkekalender.

Vi kan ikke spikre i veggene her, så jeg har måttet feste spikrer mellom taket og taklisten og fisketråd derfra og ned til kalenderen, så den henger ikke helt ideelt mtp at det skal henge pakker i den, så derfor må krakken støtte opp den tyngste pakken :P Men det gjør da ikke noe! (pakkene skal jo snart nok bort likevel)..

Litt glitter og farger må til i juletiden. Paljettputen laget jeg i fjor, og den gjør veldig mye av pyntingen i stuen. Den vinrøde fargen har jo vært høstens heteste farge, og hvorfor ikke bruke den til jul også? 


Ønsker deg som titter innom en deilig søndag. 

Tusen takk for kommentarer, de setter jeg veldig pris på! Og er du ny her inne, legg gjerne igjen en kommentar eller følg bloggen min, da blir jeg så glad! :)

Klem fra Oda