6. mars 2011

Fastelaven

Hei hei !

Nesten litt flaut at sist eg blogget var 1.søndag i advent (...) Men men, sånn går det når blogging blir satt i siste rekke.

Men ville ha et lite fastelavensinnlegg.

Er for tiden mye i leiligheten til min kjære Magnus, og vil egentlig hele tiden kjøpe inn nye ting, og pusse opp litt her og litt der, men blir ikke helt rett å gjøre det. Men det eg KAN gjøre, er å kjøpe litt småting som kan plasseres rundt omkring. Det har eg da gjort, og fått opp litt ting på den ene hyllen hos han. Med litt grønt, og (masse!!) zinkhus og telys, blir det veldig bra!Nydelig myrt kjøpt på Anemone, i enkle, firkantede potter (også Anemone) gjør seg på hyllen.


Men kan jo selvfølgelig ikke glemme fastelavensrisen!! Med gode tips fra Anemone, om hvilke type fjør som er finest (!!) så blir det veldig bra. Her med nydelige, prikkete, mørke fjør, som ble noe helt annet enn de fargesbrakende fjørene, og som passet veldig godt inn der. De fleste bruker jo bjørk, men eg valgte å bruke lerk denne gangen (synes det også passet veldig bra).
Fastelavensboller må man jo også ha...Boller med krem og syltetøy og et dryss med melis oppå. Nam nam !! Vi bakte boller (jukset med en ferdig-pakke med bollemel) og de ble kjempe gode! Også så fine..
Vi brukte ikke syltetøy, men vaniljekrem i stedenfor sammen med kremen. Det var fantastisk godt! (Et lite tips fra Magnus).

Det var det eg hadde å blogge om for denne gang, men kommer nok noen innlegg fremover, for nå holder eg på å sy diverse ting til russebilen(!!) gleder meg sånn til å vise!

Ha en fin uke!