16. august 2012

Typisk London

Kom over ett av bildene eg tok da vi var i London i sommer, og synes det bilde beskrev så bra akkurat hvordan det var i byen på dagtid.. Tok bildet da vi satt i en sånn turistbuss, sånn rød dobbeldekker vet du.. :) (Det var veldig kjekt, anbefaler alle som ikke har prøvd det før å gjøre det en gang. Vi forstod med en gang så mye mer av byen, hvor ting lå i forhold til hverandre og slikt, pluss at det var en opplevelse å høre en guide prate om historien til de forskjellige byggene og stedene).


Underground, taxi, de røde bussene, masse folk, telefonboks, byggene. Så fin by! Dit skal vi tilbake en gang.

God torsdag videre!
Klem fra Oda

13. august 2012

På plass i Kongsvinger

Da var vi flyttet til Kongsvinger. I en fin og liten leilighet i Storgata skal vi bo. Her trives vi veldig godt!

Nå har Magnus dratt på skolen, eg begynner ikke før neste uke. Så eg har litt tid å slå ihjel denne uken kan man si... :) Kjenner foreløpig ingen andre her, så får bruke tiden til å bli kjent med andre studenter, trene, lese litt, blogge litt osv. Gleder meg veldig til å starte neste uke, til å begynne studiet, bli kjent med nye folk, ja, rett og slett til å komme igang. Er jo tross alt derfor vi har flyttet bort hit..

Vi kom her på torsdag kveld, skulle egentlig dra bort fredag morgen, men vi var så ivrig etter å komme bort, at vi like godt dro torsdag! Siden vi var borte med tingene våre forrige helg, var nesten alt på plass da vi kom. Eneste som måtte gjøres var å rydde på plass klær og kjøpe inn noen ting til leiligheten, som kleshengere, trådløs ruter, radio, mat, tannbørster og litt til, så var vi på plass. I helgen har vi syklet rundt om i Kongsvinger, både til politihøgskolen der Magnus skal, og til høgskolesenteret der eg skal gå. Det er en ganske fin by!

Her er et bildedryss fra leiligheten

Inngang

Gang + dør inn til bad


Gang

Bad

Bad

Stue/kjøkken

Inn til soverom

Soverom


Soverom


Soverom

StueStue

Kjøkken


Kjøkken

Stue

MAC!! :D lovet meg selv en mac til eg skulle studere

Gave fra skjønne Henriette på Anemone. Så fine! Nå har eg Oda, og O og M.

Gitaren er med :)

Slik ser det da ut hos oss. Vi har vaskerom i første etasje, og bod i garasjen. Så vi har alt vi trenger! Så fornøyd med mengden ting vi pakket med oss. Akkurat nok! Skulle egentlig ha sjeselong på sofaen og spisebord og to stoler i hjørnet til høyre på bildet over, men det droppet vi, for DET hadde blitt trangt!! Nå er det akkurat fint til to personer, og middagen kan vi spise ved stuebordet, mens vi ser på TV ;)


Ønsker deg en fin mandag videre! 
(Eg gleder meg til å høre fra politistudenten min om kordan første dagen har vært! :D)

Klem fra Oda