24. mars 2012

Earth Hour

Good kveld!

En sååå fin dag vi har hatt i dag! Det mest fantastiske været vi kunne håpet på.. I morgen blir det fjelltur med mutten :)

Har vært på jobb på koselige Anemone i dag, kjørt litt leveringer og så vært på "late lunch" hos mamma og pappa (ble skiver med masse godt pålegg bare at det var kl 18 i stedenfor). Var så koselig, Jørgen (storebror) og samboeren var der også. Så vi koste oss sammen i flere timer. Nå sitter vi og har "Earth Hour" siden vi ikke var hjemme når den egentlig skulle være (20.30-21.30) så har vi slått av all strøm og tent alle lys (untatt TV-en, sen har vi på, fordi vi forlenger earth hour'en til flere timer, så da tenker vi at det er ok...) Er tanken som teller.. ikke sant??

Uansett.. Tok bilder av hele stuen. Tenkte dere skulle få et mer helhetlig bilde av hvordan det ser ur her hos oss. Men er jo mørkt, så kan kanskje ta litt bilder i morgen også etter eg har vært på tur, for å se hvordan det blir i dagslys :) Er jo ganske stor forskjell...







Dette er da vår lille stue.... :) Lite og koselig :) Du ser akkurat litt av kjøkkenet til høyre på det nederste bildet. Rett ved siden av der eg står og tar bildet er det en vegg, og inn der er soverommet. Så det er god utnyttelse av plassen :)

TV-bordet er ikke ferdig. Har ikke fått kjøpt hjul enda, men det kommer ;) Og under den svarte stolen (er så kul, kjøpt på IKEA!) ligger det en pose på gulvet (busted) det er strikketøy som ikke har kommet OPPI kurven, men VED SIDEN AV... Litt sånn eg holder på :) Nytt VAKRE hjem og interiør-blad er kommet i hus, sjokoladen står på bordet og vi snurrer film på tv'en.

Ønsker alle en finfin lørdag videre, og HUSK: Vi skal skru klokken én time frem i natt. Én time mot sommer. Lykke!

16. mars 2012

Fredagskveld

Aah, det er en deilig følelse...

Leiligheten er nyvasket, helghandlingen er utført, ferdig på jobb, tacolukten sprer seg og stearinlysene gløder.. Loveit!



Tenn lys i denne fantastisk fine lysestaken i zink fra Anemone. Kun 89,- Billig! Og knallfin :)
Masse nytt og fint på Anemone nå. Klarte å kjøpe med meg litt i dag igjen.. ! :D



Ønsker dere en fin helg! (eg har helg neste søndag...... ... .....!)


14. mars 2012

2

Tiden flyr, det er et faktum..

For eksempel: Det har allerede gått 8 måneder av friåret mitt... Og skolesøknaden for høsten er allerede sendt. Det er snart påske, og da er det mare én måned til mai, og så nærmer det seg sommer. Eg har blitt 20, noe som betyr at eg begynner å bli ganske voksen. Det er 9 måneder siden eg flyttet hjemmefra, altså har eg og Magnus vært samboere i 9 måneder. Og vi har, idag, vært ilag i 2 år.

Som sagt, tiden flyr...!!

Men det er slik det er. I dag blir det ekstra deilig middag som en liten "markering" for dagen.


Ferie 2011



Gleder meg til sommer igjen!

Klem

11. mars 2012

På hyttetur

Hei hei

En måned siden siste innlegg.. Shame on me!

Eg og Magnus har vært på hyttetur i helgen på Osterøy. Sååå koselig! Har jo nevnt før kor deilig det er å dra på hytten på Osterøy. En helt spesielt stemning der.

Blomster på bordet, og en ny vri av skillingsboller: tvinnede skillingsboller.


Fineste spannet!



Lager først skillingsboller på helt normalt vis, så klipper eg de nesten helt i to, og så tvinner eg de og setter de sammen igjen. Lagde også noen vanlige skillingsboller, men den nye varianten ble mye bedre og saftigere! Dette skal gjentas...

Ikke akkurat en lavkarbohelg, men i morgen begynner det igjen. Men som de sier det; det er lov å kose seg iblant :-)

Så dårlig vær i helgen at vi våget oss ikke utenfor døren utenom når vi skulle handle litt middag. Men med stearinlys og fyr i peisen, så går det fint at regnet øser ned utenfor. Er bare godt å sitte varmt og tørt inne da :)

Ha en fin uke!

Klem