14. juli 2011

Ferie!

Hei!

I morgen, eller i natt, reiser eg og Magnus på ferie!! Skal ta flyet til Rygge, og der venter resten av familien min, så tar vi flyet videre til Spania for 2 hele uker!!! JIPPI!

Her skal vi være i en uke:Og så skal vi i en uke være her:Ser det ikke fantastisk ut!? Kommer ikke til å få sovne i kveld eg gleder med sånn. Skal opp kl 04.00, så bør jo egentlig legge meg snart(!).

Blir nok blogging med bilder av turen når vi kommer igjen!

Men over til noe annet... Har pusset opp i leiligheten til Magnus, det vil si har malt og fornyet litt interiør i de fleste rommene. Soverommet er det rommet vi er mest fornøyd med.


Litt mørk og avslappende farge på veggene (fargenavn: myk) sammen med det hvite interiøret ble utrolig fint. Og endelig fikk eg en unnskyldning til å kjøpe lampene fra ikea som eg har hatt lyst på i sikkert ett år! tihi.


Hylle med masse herligheter oppå. Det meste, nei, mener ALT er fra Anemone! Hihi, sånn går det når man jobber i en fantastisk butikk!
Elsket "vindusspeilet". Ble perfekt på denne hyllen.

Bare en liten smakebit av det vi har gjort (Kanskje eg skal vise flere bilder av resten av leiligheten seinere?) Alt til sin tid..

No skal vi veie kofferten og sjekke at den ikke veier ett tonn! (Skal dele koffert. Magnus fikk det ene hjørnet, eg fikk resten(!!) Neeeeida... ... ...).

God ferie til dere her hjemme, håper dere får like fint vær som oss!


Snakkes snart igjen


Klem fra, snart solbrune Oda !