19. juni 2011

Interiør

Hei

Hvorfor ikke to innlegg i samme slengen? :P

Har blitt så populært med puter i hvitt med svart mønster, figuerer, skrift osv på. Men prisen på disse putene er jo oppe i skyene, så tenkte derfor at eg like gjerne kunne lage disse putene selv. Med hvitt linstoff fra Stoff og Stil og svart stoffmaling ble det veldig bra, og veldig rimelig!

Kjøpte fyllputer i str. 50cm X 50cm, og masse hvitt linstoff. Målte opp stoffet slik at det akkurat gikk rundt puten, og sydde det sammen, og i ene enden festet jeg på borrelås.

Bestemte meg for at eg SKULLE ha "peace-pute". Siden første gang eg så en slik pute har eg tenkt at eg ville ha en slik! Derfor lagde eg to. Tihi. Fant det største lokket til en kjele eg kunne finne hjemme, og brukte dette som mal. Tok resten på frihånd. Var mye lettere enn eg hadde trodd!

Ville også ha en pute med skrift på, og fikk inspirasjon fra denne nydelige bloggen her, og fant ut at "love" måtte være fint å ha på en pute i stuen til Magnus.

Fant en fin skrifttype i word og skrev "LOVE" i str. 400, og satset på at dette ville være stort nok. Klippet ut bokstavene og tegnet rundt med en svart tynn tusj. Deretter var det bare å fylle på med svart tekstilmaling med en tynn pensel, og voila!

Ble utrolig kult, og lyste litt mer opp enn bare en svart sofa. Puten helt til venstre er en søt liten sommerfugl på, men ble ikke så synlig på bildet. Kjøpt på Anemone.

Ha en fin uke!


Bryllup

Hei.
Lørdag 04.06.11 var jeg i bryllup til søsteren til Magnus. Og FOR et fantastisk bryllup, med et fantastisk brudepar og en fantastisk dag! Det var også dåp for verdens skjønneste gutt, sønnen til brudeparet.


Måtte tørke en tåre når bruden med sin far kom så elegant inn i kirken..


Dåpsgutten med sin onkel og tante.


Den lekre brudebuketten er fra Anemone. Henriette er SÅ dyktig til å få bukettene til å bli etter brudens ønske, som selvfølgelig er det viktigste! Lekker, nydelig, søt og romantisk bukett. Gå inn på bloggen til dyktige Anemone for å se på flere av hennes herlige buketter.


Skjønne corsage med samme blomster som i buketten er prikken over i'en. Også fra Anemone.


Nydelig mønster som går igjen på kjolen. Her på slepet på kjolen. Ikke for mye, ikke for lite. Perfekt!


Ååh, du fantastiske brud!
Så var de, etter syv år, endelig gift.


Over til festen. Et vakrere, mer nydelig og romantisk sted til et bryllup finnes ikke. Festen var i en kommandantbolig i Gravdal, på Laksevåg.


Se på dette fantastiske drømmehuset!! TENK å bo i et slikt hus! Drømmen min.
Elegant hus med enorm hage. På baksiden er det en skjønn balkong i bueform, og en stor dør med marmortrapp.


For et hus...
Se på dette herlige rommet. Med lekker og gammeldags tapet, og kongelige bilder på veggene.


Bordet matchet selvfølgelig med blomstene som ble brukt i buketten. Roser i herlige små medisinflasker gjorde bordene fyldige og gjennomført. Litt eføy liggende innimellom gjorde også at det ble litt mer farge. Lekkert.


Slik så hver kuvert ut. Meny og bordkort med likt design som vielsesprogram og invitasjon. Gjennomført!


Var så heldig å få være med å pynte dagen før. Var kjempe koselig, og det er jo noe jeg elsker å holde på med!


Se på denne fantastisk skjønne familien som eg er så heldig å få være sammen med!


Var også utrolig heldige med været denne dagen, noe som har såå mye å si! Gjør hele opplevelsen mye finere. Det å kunne være litt ute og ta familiebilder og slikt er jo så kjekt.

Det var en fantastisk fin dag, og håper brudeparet hadde en enda finere dag!

(bildene tatt av meg)

Ha en fin kveld