21. april 2011

Påskekos

Hei heiEndelig påske, og det føles deilig! Mye jobbing, men et par dager til bare å slappe av og nyte ferien. Har en del prosjekter som må gjøres, som f.eks. lage ferdig en presentasjon i RLE, og gjøre den helt klar til påsken er over (slik er det å gå på skolen i dag; vi må gjøre lekser i feriene!!), må også øve til en viktig og avgjørende historieprøve som kommer, selvfølgelig i russetiden.. Men slik er 3.året på gymnas. Må også sy puter til russebilen, og jobbe med bilen slik at den er klar til russebilgodkjenning neste uke. Så har litt å gjøre selv om det er ferie..

Russetiden nermer seg veldig, og eg gleder meg sånn! Spesielt siden vi har russebil!!! =D Har sydd ferdig 4 av 6 puter, og det er blitt så bra!!! Tema i bilen er "det amerikanske flagget", så har kjøpt stoff med stjerner og striper i hvitt, rødt og blått (samme fargene som i vårt flagg, så passer jo kjempe fint!!). Var ikke så vanskelig som eg hadde trodd å sy putene, men tok litt tid og planlegging. Men siden det er ferie har eg litt tid til det.Åååh, det blir så bra i russebilen!!
Trening skal eg jo også ha tid til, og i dag var eg på en utrolig intensiv og hard økt på Guts, og det var fantastisk godt! Etterpå liker eg å fylle på med en deilig og sunn smoothie. Denne er laget av skogsbær- og vaniljeyoghurt, en banan, melk, kruskakli, litt havregryn, og ferske jordbær. Veldig godt, sundt, og det metter. Perfekt etter trening. Som lørdagsgodt pleier vi å lage jordbærmilkshake. Da bruker vi vaniljeis, melk og ferske jordbær. MÅ prøves!

Mmmmmm..

Siden det er påske, er det koselig med en liten påskeoppmerksomhet til jentene. Har blitt en "tradisjon" de siste tre årene. Kjempe skjønne glass fylt med deilig sjokolade og bånd med fjør på. Koselig å få i påskegave!

Deilig med litt fri til å sulle med slike ting som påskepynt og sying. Er noe av det gøyeste eg vet, og noe som får meg til å slappe av. Så nyt resten av ferien og...

som kortet sier over... GOD PÅSKE !!


Klem fra Oda