28. november 2010

1. søndag i advent

Hei igjen.
Litt mer jul på rommet, og det fortsetter nok bare jo nærmere vi kommer til julen.. Hihi..!


MEN! Denne vakre vakre vakre Betlehemsbyen og de tre nydelige vise menn som eg har fått tak i, har fått sin plass på en egen hylle som bare har ventet på at den skulle komme på plass! Ble så fantastisk fint med lys i og denne grenen med lerk over!! Er så deilig å komme inn på rommet og se den stå og skinne..
I dag er det 1.søndag i advent. Tiden går så fort, og plutselig er det julaften.. Har selvfølgelig advensstake, men i en litt annen farge enn vanlig... Den er nemlig rød! Tenkte at siden man skal ha staken helt til jul, og siden eg ikkje har noe lilla på rommet, så kunne eg like gjerne ha rødt, så passer det til det røde eg har til pynt.. Lurt, ikkje sant? Men har ikkje brukt noen stake i år, bare brukt hele vinduskarmen til selve "staken".. Så ble det en litt stor adventsstake, som gjør veldig mye ut av seg. Med fire røde kubbelys, mykeiner, lerkekongler, sink-tall og sinkballerina på lenke og litt hamp, så får man en veldig fin adventsstake.

Eg og Magnus tente lys i dag, og sa "Advent"-diktet mens vi tente det.

"Advent"
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.

Det står og skinner for seg selv, og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.Her har eg kjøpt meg et nytt og høyt sinkhus. Synes de er så dekorative og fine, og eg er helt forelsket i de!
Svibler må man ha til jul. De er kjempe fine både når de blomstrer og når de ikkje blomstrer. "Advent"-diktet er kommet på plass, og et koselig lite juletre med putehjerter og hvite sløyfer på er kommet i potten. Dette skal (når eg er ferdig med juletrepynten) være dekket av røde og hvite stjerne-, hjerte- og sirkelputer. Tror det blir veldig koselig.Så er det kommet opp julegardiner på rommet.. Synes det ble veldig koselig med disse, og det var utenkelig lett!! Har brukt samme stoff som på de rød-stripete putene, slik at fargene går litt igjen.. Hengte et litt stort tøystykke opp på en snor, og tar litt hamp og knyter det rundt gardinen på to forskjellige punkt og strammer de opp, så får man litt flyt i det.
Men no må eg legge meg, så får eg ladet opp til en ny uke med mange nye prosjekt! (Kommer en liten oppsummering av hva eg holder på med no fremover, bl.a en julekonsert i kirken, og innreding av splitter nye leiligheter!! Og selvfølgelig om rommet og slike dagligdagse ting).

Ha en super uke!

Oda