27. februar 2010

Hey :)

Har endelig fått en ting å blogge om: pusser opp på rommet !! =D (dvs maler veggen..)

Eg har siden jul gått og klødd i fingrene etter noe å gjøre med rommet.. og no (når eg endelig har ferie) tar eg hammeren i hånden og begynner!!

Var på jobb i dag og i går, og då fikk vi nye varer!! (se på bloggen til Anemone) Det var såå gøy ! Pakket opp som om eg var en liten unge som fikk presanger på julaften :P Fikk litt inspirasjon til å gjøre noe med rommet, og endte selvfølgelig opp med å dra fra jobb med en pose i hånden...! :P Har kjøpt masse fine ting, men vil ikkje vise på bloggen før eg har ordnet rommet ferdig ;)

Har jo hatt lyst til å gjøre noe med rommet, og har siste uken tenkt på å male det i en sand-farget farge, men har vært så usikker på om eg skulle male brystningspanelet eller tapetet, men no har eg bestemt at eg skal male tapetet ! tror det blir finest..

Hele oppussingsprosjektet begynte egentlig med en full DVD-hylle, så fant eg ut at eg ville kjøpe en ny hylle, og fant den perfekte hyllen på jobben, men siden den var hvit, og HELE rommet mitt er hvitt, fant eg ut at det hadde vært fint å male veggen :P

Men for å male et rom, har eg funnet ut at det er myye forarbeid (egentlig for- og etterarbeidet som tar tid..) Det man må begynne med, er å rydde vekk alle ting og tang som er plassert rundt på hyller og slikt, før man kan så skru ned alle hyllene, så må man tette alle hullene i veggen (hos meg er det ganske mange av de..)og så må det tørkes støv av veggen. Deretter er det bare å begynne å teipe! (DET er kjedelig det!) Teipe rundt alle kanter og lister, vinduer, dører og gulv... Men er det verdt det? Jess ;)

Får ikkje begynt å male før i morgen, for no skal eg på jentekveld hos Kristina. Gleder meg masse!! Blir kjempe koselig, skal spise middag, og prate sammen og bare kose oss! Blir bare meg, Kristina, Lise og Kristina denne gangen, men det blir koselig! =D Så no får eg gå å gjøre meg klar, før eg løper til bussen =D

Men her er noen bilder av første fase i oppussingsprosjektet mitt:Kommer innlegg om fase to i morgen ;)
Ha en fin lørdagskveld videre !

- Oda

9. februar 2010

Mye å gjøre, lite å blogge om...

Heisann :)

Kjempe lenge siden eg blogget no... Beklager !

Har hatt en veldig uvanlig travel måned, men en fantastisk tid også!

For det første ble eg 18 år, og hadde en utroolig gøy feiring med de gøyeste folkene i verden, for det andre har eg brukt 21 av 31 dager på RENT musikalen som ble en suksess !! (de beste 21 dagene i mitt liv!! ), for det tredje ble Malin 18, så vi feiret hun også (kjempe gøy!!) for det fjerde hadde vi en utrolig koselig premierefest med hele RENT gjengen ++, for det femte hadde vi 6 utrolig energifulle og gøye forestillinger, for det sjette hadde vi en fantastisk avslutningsfest med RENT gjengen ++ noen herlige folk fra Oslo =D, og for det syvende var RENT gjengen på stand up på Rick's og så på Barco Soleglad (regissert av Bård Ylvisåker. Det var ufattelig gøy!).

Så denne måneden har vært full av herlige opplevelser, og bare gøye folk!! =D

Er litt deilig å få beina på jorden igjen etter hard jobbing, spesielt når eg kan begynne å være med venninnene mine igjen på fritiden, og ikkje minst å jobbe igjen!! =D Var på utrolig koselig bytur med jentene på torsdag (Marthe, Kristina, Lise og Kristina), der vi spiste på EGON. Det var veldig kjekt !! =D Vil du se noen bilder derfra, så gå inn på tiinoo sin blogg (ligger i margen til høyre).

Ellers liker jo eg å ordne på interiøret på rommet mitt, men har nok (som du kanskje ser) ikkje hatt tid til å ordne på noe nå...desverre... Venter i spenning på vårkolleksjonen som kommer nå i februar-mars, og gleder meg sånn!! (Se bilder av noe av det som kommer på Anemone sin blogg)!

Er så utrolig klar for sommer og sol !! Å kunne gå med korte dongeri- og skinnjakker med en enkel hvit tunika og tights med småsko og store solbriller.. masse koselige kvelder med grilling og bading, og gode venner... det er herlig det! Så her er ett lite bilde fra sommeren i fjor i Lofoten (måtte den bli like bra i år.. !!)Verdens skjønneste søster Jenny !!

Så ville vel egentlig bare oppdatere bloggen om hva som har skjedd i det siste, så skal eg være mye flinkere til å blogge no!! (må bare få noe å blogge om... ;)

Ha en fin tirsdagskveld videre!! (Det skal eg ha, skal kose meg med frustrerte fruer !!) =D